Als Den Haag niet naar Den Helder komt, dan brengen we Den Helder wel naar Den Haag

Als Den Haag niet naar Den Helder komt, dan brengen we Den Helder wel naar Den Haag

Nu doorpakken.

Voor de mooiste gemeente van Nederland. Voor Den Helder. De plek waar ik opgroeide. Van de pleintjes tot het voetbalveld. Doorzetten zit in ons DNA. Hoe hard de wind ons ook probeert om te blazen, wij staan altijd rechtop.

En Den Helder heeft zó veel te bieden. Wij weten het. Van de marine tot het strand en onze luchthaven. Wij weten het. Nu Den Haag nog.

Want in Den Haag wordt Den Helder te vaak vergeten. Van investeringen in defensie tot de energietransitie. Hier liggen landelijke uitdagingen en wij zijn van nationaal belang. Dit is geen gebied van krimp, maar een gebied van groei en kansen.

Als militair weet ik hoe het voelt als mensen op je rekenen. Hoe belangrijk het is om het verschil te maken. En deze verkiezingen wil ik het verschil maken. Voor de stad waar ik opgroeide. Dit gaat niet om je politieke partij of je kleur, dit gaat om de toekomst van onze gemeente.
Om Jane, om Jan, om Gaby, Frans, Pim en Carlo. Dit gaat om al die Jutters, Nieuwediepers en Dorpers met hart voor hun gemeente.

Mijn naam is Harmen Krul, marineman, raadslid, maar bovenal trotse inwoner van Den Helder. En deze verkiezingen wil ik jullie kandidaat zijn.

Als Den Haag niet naar Den Helder komt, dan brengen we Den Helder wel naar Den Haag.

Video afspelen

Steun Harmen

Laat je familie, vrienden, kennissen en de rest van Nederland weten dat je op Harmen stemt. 

Doneer

Wil jij ook dat Harmen in de Tweede Kamer komt? Help onze campagne dan nu nog beter te maken door te doneren. En wie weet komt hij dankzij jouw bijdrage wel in de Kamer! Alvast bedankt!

Laatste nieuws

Media

Harmen op NPO Radio 1

Vandaag was Harmen te gast bij het NPO Radio1 programma Hilversum Uit. Met de verkiezingsbus bracht het programma namelijk een bezoek aan zijn woonplaats Den Helder. Hieronder het verslag. Bron: NPO Radio1 Van marineman tot de jongerenkandidaat van het CDA: …

Lees verder
Artikel

Stem op nummer 21 CDA

Ik vind het heel raar dat de overheid zich hier niet meer zorgen over maakt… Dat vind ik niet eerlijk… Het is een groot probleem geweest om een bedrijf te zoeken… Onze militairen beschermen die waarden overal in de wereld …

Lees verder
Nieuws

Samen leren samenleven

“De maatschappelijke diensttijd verbindt mensen”, zegt Harmen Krul (26), nummer 21 op de CDA-lijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. “Tijdens je maatschappelijke diensttijd leer je dat een sterke maatschappij inzet van alle mensen vraagt. Je krijgt daarbij ook nog structuur …

Lees verder

Doneer

Kies hier hoeveel geld je doneert.

[paytium name=”doneer-formulier”] [paytium_field type=”name” label=”Naam”] [paytium_field type=”address” label=”Adres”] [paytium_field type=”city” label=”Plaats”] [paytium_field type=”email” label=”E-mailadres”] [paytium_field type=”label”] [paytium_total label=”Doneer”][/paytium]