Als Den Haag niet naar Den Helder komt, dan brengen we Den Helder wel naar Den Haag

Als Den Haag niet naar Den Helder komt, dan brengen we Den Helder wel naar Den Haag

Nu doorpakken.

Voor de mooiste gemeente van Nederland. Voor Den Helder. De plek waar ik opgroeide. Van de pleintjes tot het voetbalveld. Doorzetten zit in ons DNA. Hoe hard de wind ons ook probeert om te blazen, wij staan altijd rechtop.

En Den Helder heeft zó veel te bieden. Wij weten het. Van de marine tot het strand en onze luchthaven. Wij weten het. Nu Den Haag nog.

Want in Den Haag wordt Den Helder te vaak vergeten. Van investeringen in defensie tot de energietransitie. Hier liggen landelijke uitdagingen en wij zijn van nationaal belang. Dit is geen gebied van krimp, maar een gebied van groei en kansen.

Als militair weet ik hoe het voelt als mensen op je rekenen. Hoe belangrijk het is om het verschil te maken. En deze verkiezingen wil ik het verschil maken. Voor de stad waar ik opgroeide. Dit gaat niet om je politieke partij of je kleur, dit gaat om de toekomst van onze gemeente.
Om Jane, om Jan, om Gaby, Frans, Pim en Carlo. Dit gaat om al die Jutters, Nieuwediepers en Dorpers met hart voor hun gemeente.

Mijn naam is Harmen Krul, marineman, raadslid, maar bovenal trotse inwoner van Den Helder. En deze verkiezingen wil ik jullie kandidaat zijn.

Als Den Haag niet naar Den Helder komt, dan brengen we Den Helder wel naar Den Haag.

Video afspelen

Steun Harmen

Laat je familie, vrienden, kennissen en de rest van Nederland weten dat je op Harmen stemt. 

Doneer

Wil jij ook dat Harmen in de Tweede Kamer komt? Help onze campagne dan nu nog beter te maken door te doneren. En wie weet komt hij dankzij jouw bijdrage wel in de Kamer! Alvast bedankt!

Laatste nieuws

Nieuws

Waarom geen tijdelijke noodbrug bij werkzaamheden Kooybrug?

Waarom komt er geen tijdelijke noodbrug? Worden getroffen ondernemers financieel gecompenseerd? De Tweede Kamerfracties van CDA en zelfs van zijn eigen partij VVD stellen Kamervragen aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat over de langdurige afsluiting van de Kooybrug. Het …

Lees verder
Nieuws

Motie Krul dwarsboomt voornemen NS

Er komt geen uurdienst vanaf 22.30 uur op het NS-traject Alkmaar-Den Helder. De Tweede Kamer stemde dinsdagmiddag in met een motie van het Helderse Kamerlid Harmen Krul waardoor er in de late avonduren gewoon twee treinen per uur blijven rijden. …

Lees verder
Nieuws

Harmen Krul: ’Foutieve informatie Rijkswaterstaat is opgestoken middelvinger’

Tweede Kamerlid Harmen Krul maakt zich in Den Haag al maanden hard voor het behoud van vuurtoren de Lange Jaap. De inwoner van Den Helder noemt de blunder van Rijkswaterstaat ’een opgestoken middelvinger naar de Helderse gemeenschap’. ,Ik ben erg …

Lees verder

Doneer

Kies hier hoeveel geld je doneert.

[paytium name=”doneer-formulier”] [paytium_field type=”name” label=”Naam”] [paytium_field type=”address” label=”Adres”] [paytium_field type=”city” label=”Plaats”] [paytium_field type=”email” label=”E-mailadres”] [paytium_field type=”label”] [paytium_total label=”Doneer”][/paytium]