Investeer nu in Defensie

Investeer nu in Defensie

Vrijheid is het meest kostbare wat we hebben. Al 75 jaar leven we in vrijheid. We kennen niet anders meer. Maar in het jaar dat we onze vrijheid zouden vieren leerde deze coronacrisis ons hoe weinig er maar hoeft te gebeuren en die vrijheid, onze manier van leven staat onder druk.  Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Dat is het nooit.

Wat wél vanzelfsprekend is, zijn de militairen die een stap naar voren zetten, als het moeilijk wordt. Die als anderen gedwongen een stap naar achter zetten, een stap naar voren zetten. Zoals Daan, sergeant bij het Korps mariniers.

Het is tijd om militairen de waardering te geven, door nu door te pakken met investeringen, en de defensie-uitgaven van 2% wettelijk vastleggen.

Als militair weet ik hoe het voelt als mensen op je rekenen. Je vertrouwt blind op elkaar én je materiaal.  Dat er géén andere optie is dan slagen. Ondergeschikt aan het team, alleen samen de klus klaren telt. Militairen gaan door waar anderen stoppen.

Zij komen op voor hen die niet voor zichzelf op kunnen komen. Als een orkaan alles wegblaast wat je lief is, of een overheerser je vrijheid wegneemt. Waar dan ook ter wereld zijn het de Nederlandse militairen die dan opstaan. Voor hen wil ík opstaan. Vrijheid moeten we koesteren. Laten we de militairen die dat mogelijk maken, en onze defensie dan óók koesteren. Mijn naam is Harmen Krul. Militair bij de Koninklijke Marine. En kandidaat voor het CDA.

 

Video afspelen

Steun Harmen

Laat je familie, vrienden, kennissen en de rest van Nederland weten dat je op Harmen stemt. 

Doneer

Wil jij ook dat Harmen in de Tweede Kamer komt? Help onze campagne dan nu nog beter te maken door te doneren. En wie weet komt hij dankzij jouw bijdrage wel in de Kamer! Alvast bedankt!

Laatste nieuws

Nieuws

Waarom geen tijdelijke noodbrug bij werkzaamheden Kooybrug?

Waarom komt er geen tijdelijke noodbrug? Worden getroffen ondernemers financieel gecompenseerd? De Tweede Kamerfracties van CDA en zelfs van zijn eigen partij VVD stellen Kamervragen aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat over de langdurige afsluiting van de Kooybrug. Het …

Lees verder
Nieuws

Motie Krul dwarsboomt voornemen NS

Er komt geen uurdienst vanaf 22.30 uur op het NS-traject Alkmaar-Den Helder. De Tweede Kamer stemde dinsdagmiddag in met een motie van het Helderse Kamerlid Harmen Krul waardoor er in de late avonduren gewoon twee treinen per uur blijven rijden. …

Lees verder
Nieuws

Harmen Krul: ’Foutieve informatie Rijkswaterstaat is opgestoken middelvinger’

Tweede Kamerlid Harmen Krul maakt zich in Den Haag al maanden hard voor het behoud van vuurtoren de Lange Jaap. De inwoner van Den Helder noemt de blunder van Rijkswaterstaat ’een opgestoken middelvinger naar de Helderse gemeenschap’. ,Ik ben erg …

Lees verder

Doneer

Kies hier hoeveel geld je doneert.

[paytium name=”doneer-formulier”] [paytium_field type=”name” label=”Naam”] [paytium_field type=”address” label=”Adres”] [paytium_field type=”city” label=”Plaats”] [paytium_field type=”email” label=”E-mailadres”] [paytium_field type=”label”] [paytium_total label=”Doneer”][/paytium]