Investeer nu in Defensie

Investeer nu in Defensie

Vrijheid is het meest kostbare wat we hebben. Al 75 jaar leven we in vrijheid. We kennen niet anders meer. Maar in het jaar dat we onze vrijheid zouden vieren leerde deze coronacrisis ons hoe weinig er maar hoeft te gebeuren en die vrijheid, onze manier van leven staat onder druk.  Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Dat is het nooit.

Wat wél vanzelfsprekend is, zijn de militairen die een stap naar voren zetten, als het moeilijk wordt. Die als anderen gedwongen een stap naar achter zetten, een stap naar voren zetten. Zoals Daan, sergeant bij het Korps mariniers.

Het is tijd om militairen de waardering te geven, door nu door te pakken met investeringen, en de defensie-uitgaven van 2% wettelijk vastleggen.

Als militair weet ik hoe het voelt als mensen op je rekenen. Je vertrouwt blind op elkaar én je materiaal.  Dat er géén andere optie is dan slagen. Ondergeschikt aan het team, alleen samen de klus klaren telt. Militairen gaan door waar anderen stoppen.

Zij komen op voor hen die niet voor zichzelf op kunnen komen. Als een orkaan alles wegblaast wat je lief is, of een overheerser je vrijheid wegneemt. Waar dan ook ter wereld zijn het de Nederlandse militairen die dan opstaan. Voor hen wil ík opstaan. Vrijheid moeten we koesteren. Laten we de militairen die dat mogelijk maken, en onze defensie dan óók koesteren. Mijn naam is Harmen Krul. Militair bij de Koninklijke Marine. En kandidaat voor het CDA.

 

Video afspelen

Steun Harmen

Laat je familie, vrienden, kennissen en de rest van Nederland weten dat je op Harmen stemt. 

Doneer

Wil jij ook dat Harmen in de Tweede Kamer komt? Help onze campagne dan nu nog beter te maken door te doneren. En wie weet komt hij dankzij jouw bijdrage wel in de Kamer! Alvast bedankt!

Laatste nieuws

Media

Harmen op NPO Radio 1

Vandaag was Harmen te gast bij het NPO Radio1 programma Hilversum Uit. Met de verkiezingsbus bracht het programma namelijk een bezoek aan zijn woonplaats Den Helder. Hieronder het verslag. Bron: NPO Radio1 Van marineman tot de jongerenkandidaat van het CDA: …

Lees verder
Artikel

Stem op nummer 21 CDA

Ik vind het heel raar dat de overheid zich hier niet meer zorgen over maakt… Dat vind ik niet eerlijk… Het is een groot probleem geweest om een bedrijf te zoeken… Onze militairen beschermen die waarden overal in de wereld …

Lees verder
Nieuws

Samen leren samenleven

“De maatschappelijke diensttijd verbindt mensen”, zegt Harmen Krul (26), nummer 21 op de CDA-lijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. “Tijdens je maatschappelijke diensttijd leer je dat een sterke maatschappij inzet van alle mensen vraagt. Je krijgt daarbij ook nog structuur …

Lees verder

Doneer

Kies hier hoeveel geld je doneert.

[paytium name=”doneer-formulier”] [paytium_field type=”name” label=”Naam”] [paytium_field type=”address” label=”Adres”] [paytium_field type=”city” label=”Plaats”] [paytium_field type=”email” label=”E-mailadres”] [paytium_field type=”label”] [paytium_total label=”Doneer”][/paytium]